Nový adrenalínový šport

  • Posted on: 13 July 2004
  • By: Rado1

Toto je natoľko dobré, že to tu Rado1 proste musel zverejniť. Fiktívny (pravdepodobne) rozhovor, o "najnovších adrenalínových športoch" zlatej mládeže.
Rado1 predpokladá, že to je paródia. Ak nie, tak asi Rado1 nechápe život v Prahe... :-))

Dnes jsem stávil cestu kolonou na Vinohradské třídě jinak než jindy. Normálně si ji krátím úvahami o tom, co mohou už několik měsíců opravovat dole na křižovatce s magistrálou. Pokud se ta věc nechce dát opravit za půl roku, pravděpodobně nepůjde opravit vůbec (ale důvody přenechám nějaké konspirační studii St.Evila)
Dnes to bylo jiné, celou cestu jsem přemýšlel, proč tmavé BMW sedmičkové řady jede celou čtvrthodinu za mnou a nepoužije svůj speciální pruh (koleje) a nejede rovnou dolů, tam se způsobně nezařadí na první místo a nejede dál. Mezi řečí jsem se o tom případu zmínil kamarádovi, o kterém se dá říci, že patří mezi "zlatou mládež".

Jeho odpověď mne šokovala...

Kamarád:
To byl jasnej Streetwaiter, vole, to je jasný.
999:
Streetwaiter ? To je prosím tě co ?
Kamarád:
No na strítwejtingu teďka někerý frajeři dost ulítávaj, já teda ne jako, na mně je to trochu hustý, ty vole to máš adrenalin až doprdele!!!
999:
Já to ale pořád nechápu ...
Kamarád:
No prostě sedíš v káře a posloucháš rádio, jak se někde šustne nějaká kolona, tak to vohulíš, a hned tam jedeš. Dost teď letí dálnice kolem Rudný ale lepší je Praha, nemusíš jezdit tak daleko.
999:
A co je cílem téhle legrace ?
Kamarád:
No, někerý frajeři co neví co s prachama, si myslej, že je trochu pakárna všude všechny předjíždět po kolejích. Vypadá to, jako když jseš nějaká kravata, co pospíchá na jednání, nebo takovej nějakej podobnej lopata.
999:
Aha, začínám chápat, ale tys tady mluvil o adrenalinu.
Kamarád:
No víš, je to dost vopruz furt sedět v lokále nebo v kasínu, kde vo nic nejde. Jasně, že ty kluky vytáčí stát v těch frontách, ale v tom je právě ten adrenalin, chápeš ?
999:
A ty ten streetwaiting taky provozuješ ?
Kamarád:
Já ty vole nemůžu, na to nemám. Mně by to zabilo, párkrát jsem si vrznul Letnou a je to peklo. A navíc, když chceš chytit dobrou frontu, musíš vstávat jak idiot, vodpoledne už to neni takový. Já spíš jedu v "pouštění".
999:
A to je zase co, to pouštění ?
Kamarád:
Normálně jedeš kládu a před přechodem to zaflekuješ. Pak už jenom sleduješ ty modely na přechodu, jak jsou v prdeli z toho, žes je pustil. To je fakt rychta!!! Nebo když čuchá frajer z vedlejší, tak mu mávneš, ať jede, nebo tak. To mi příde větší sranda a nemusíš vstávat...
999:
Tak dík za rozhovor.
Kamarád:
Samo...

Kúúúl, nie? Takú dobrú haluz Rado1 už dávno nečítal...

Rubrika: