Smutné a veselé zo včerajšej nedele...

  • Posted on: 13 January 2003
  • By: Rado1

Túto nedeľu sa udialo spústu vecí. Tu z nich jedna smutná a jedna veselá.

Takže tá smutná - už nikdy nebueš mať šancu ísť na koncert Bee Gees v tom spravnom zložení. Túto nedeľu totiž zomrel Maurice Gibb, spevák a basgitarista tejto kapelky. Rado1 si nemyslí, ze Bee Gees to ešte niekedy rozbehnú s nejakým iným spevákom. A ak aj áno, nebude to ono.

A tá veselá?
Prevzaté z ČTK:
Letošní tuhá zima sužuje valnou část světa, a tak je v zájmu vlastního zdraví lepší nevystrcit ani nos - a pokud možno ani jinou cást tela. Doslova na vlastní kůži se o tom presvědčil jistý Rus v jihoruském Stavropolu, který se za treskutého mrazu rozhodl na autobusové zastávce ulevit svému močovému měchýři.
Mladík, putující v mrazivých minus třiceti stupních z baru, se zastavil, aby vykonal potřebu. Opřel se přitom o přístřešek autobusové zastávky, aby udržel balanc, ale v kritickém okamžiku zavrávoral a penis mu v mžiku přimrzl k promrzlému kovu. O tom, že Stavropol je normálne jedním z nejteplejších ruských regionu, si mohl nechat jen zdát.
V krátké chvíli se kolem nešťastníka shlukl dav čumilu a radilu. Nakonec mu úspešně přispěchal na pomoc jeden z kolemjdoucích, kterého napadlo vypujčit si v nedaleké lékárně hrnec teplé vody. Primrzlík prý odmítl lékařskou pomoc a urychleně zmizel.

Rubrika: